Intensiv kursus

Hvad er et intensiv kursus?

Et intensiv kursus foregår hjemme hos dig og indeholder 2 lektioner med hest a 30 minutters varighed samt 1 times valgfri teori.

 

Med booking af dette kursus får du et program, der 100% matcher dine ønsker og behov, og du kan modtage din undervisning i fred og ro uden, at andre kigger på dig under lektionerne! Du er uafhængig af, om du kan samle andre i dit område til et helt kursus, og du slipper samtidig for at bruge tid, penge og energi på at transportere din hest.

Du bestemmer selv, hvad teorisessionen skal indeholde. Et par forslag kunne være trailerlæsning, løsarbejde, body awareness eller akademisk dressur herunder longering, opstilling og sæde. Specielle ønsker er meget velkommen!

 

Når du har hesten med på banen, arbejder vi med det, du og hesten har brug for. Der giver god mening at tage afsæt i den valgte teori, men det er ikke et krav. Måske har du to heste med, som hver har brug for noget individuelt. Kurset må gerne deles med en ven, således at I får en lektion hver med hest og fælles teorien før, imellem eller efter lektionerne.

Det er vigtigt, at du/I er helt klar, når kurset starter, så der ikke går unødig tid med at gøre heste klar, hente udstyr og lign. Gør dig nogle overvejelser om, hvad du gerne vil arbejde med, og sæt hellere for meget udstyr frem end for lidt, så vi har det hele ved hånden.

Intensiv kurset udbydes i en radius af 70 km fra min bopæl i Sabro ved Aarhus. Flere må gerne booke et intensivt kursus til samme rute og dermed dele kørslen.

Priser

Pris for intensiv kursus
Op til 70 km fra min bopæl: 1400 kr + kørsel

Kørsel er 4kr/km tur/retur.

For booking eller spørgsmål benyttes kontaktoplysningerne i bunden af siden, og her skrives også dine ønsker for teori-emne.

webfil-0897.jpg
webfil-2999.jpg

Du er altid velkommen til at kontakte mig!

Adresse

Rønnevangen 175
8471 Sabro

Kontakt

Mobil: 3032 6148

Email: katja.dhn@gmail.com

Udfyld venligst alle felterne:

© 2020 by Zentaur.dk. Proudly created with Wix.com