top of page

Hjemme lektioner

Hjemme lektioner

Du kan modtage undervisning hjemme hos dig selv ved at booke enkeltlektioner eller onlineundervisning.

Enkeltlektioner kan bookes, når det passer dig, og bor du i en radius af max 20 km fra min bopæl, behøver du ikke samle flere elever samme sted. Bor du længere væk, skal du samle flere deltagere, typisk 2-4 lektioner. Enkeltlektioner er en oplagt mulighed for dig, der bor relativt tæt på Aarhus (Sabro), og som gerne vil have undervisning på hjemmebane uden tilskuere. Det kan også være, at du ikke har mulighed for at transportere din hest afsted til et kursus eller opsamlingssted. 

Jeg tilbyder også onlineundervisning, som er oplagt for dig, der bor længere væk. Det foregår enten live på video, fx ved messengeropkald (30 minutters varighed) eller ved, at du sender mig en video på 15 minutter, som vi så gennemgår pr telefon. 

Online live undervisning kræver, at du har et trådløst headset og en videoforbindelse via din mobil, så jeg kan se dig, mens vi taler sammen. Der findes mange forskellige løsninger, så kontakt mig gerne helt uforpligtende ved interesse, så finder vi ud af, hvad der fungerer bedst for dig.

Videofeedback foregår ved at du uploader en video på max 15 minutter til youtube. Send da linket til mig. Du kan lave indstillingerne, så det kun er folk med linket, der kan se filmen.

På et aftalt tidspunkt ringer du mig op, og så gennemgår vi filmen sammen pr. telefon eller på messenger opkald. Du kan også vælge at modtage feedback via talebeskeder på messenger, hvor jeg giver dig feedback på dit arbejde, mens jeg selv ser din video.

Du kan få undervisning i jordarbejde, løsarbejde, akademisk dressur herunder opstilling og sæde, longering, tilridning, præcisionsridning, trailerlæsning, body awareness og generel problemløsning.

Priser

Enkeltlektion hjemme hos dig

Enkeltlektion af 45 minutters varighed:

400 kr + kørsel 4 kr/km tur/retur.

Online lektion

Online live undervisning (30 min) eller videofeedback (ud fra 15 min video og med 30 min feedback pr tlf):
350 kr.

 

For booking eller spørgsmål benyttes kontaktoplysninger i bunden af siden.

webfil-3926.jpg
20170520_112520.jpg
bottom of page