Undervisningsform

Jeg er en erfaren og meget tålmodig formidler, som ser det som min fornemste opgave, at kunne spore mig ind på, hvad det netop er, du og din hest har brug for. Der findes ingen dumme spørgsmål, og jeg underviser både nybegyndere og meget garvede ekvipager. Du kan få hjælp til alt fra tilridning og uddannelse af den unge/urutinerede hest til genoptræning og omskoling. Hesten uddannes til at forstå din energi og dine signaler, og du lærer, hvordan du kommunikerer blødt og positivt med hesten. Meget af undervisningen vil også bestå i at skabe en bevidsthed i din egen krop, så du mærker, hvad du egentlig signalerer til hesten via dit kropssprog og din energi.

 

Træningen hos mig har en variation af tekniske færdigheder og leg. Selvom vi må lære hesten mange vigtige ting, for at skabe godt samarbejde og en sikker kommunikation, er det lige så vigtigt at kunne nyde et venskab med hesten og bare "være", uden at skulle nå noget.

Alle heste og mennesker har forskellige erfaringer med sig. Som instruktør, møder jeg dig lige der, hvor du er, og jeg forklarer gerne tingene 1000 gange, hvis du har brug for det.