top of page

Priser 2024

Undervisningsruter:

Prisen er afhængig af hvor stor en afstand ruten strækker sig over, men prisen vil typisk ligge på omkring 500 kr. inkl. min kørsel for en lektion på 45 min. Du finder prisen for den enkelte rute i kalenderen.

Lektioner hjemme hos dig:

400 kr. for 45 min + kørsel 4 kr./km (OBS bor du længere end 10 km fra mig, skal I være nogle stykker).
Hvis du bor max 10 km fra mig, har du mulighed for at booke et forløb af 4 lektioner og få rabat. Forløbet betales forud og koster 1400 kr. + fuld kørsel x 4. Forløbet skal bruges i løbet af 2 måneder, svarende til fx 2 lektioner pr. måned. Du må dog gerne fordele dem på anden vis inden for de 2 måneder. Bliver din hest skadet, da kontakt mig hurtigst muligt, så finder vi en løsning og evt. forlænger forløbet, men udgangspunktet er, at får man ikke afholdt sine lektioner indenfor de 2 måneder, så mister man den eller de sidste lektioner. Ved booking af forløb, fastsættes datoer med det samme, således at vi sikrer at alle lektioner afholdes indenfor tidsfristen.

Lektioner her i Sabro:

400 kr. for 45 min + leje af faciliteter på 51 kr. pr. gang (bookes af dig via Sabro Rideklubs egen hjemmeside).

Du har mulighed for at booke et forløb af 4 lektioner og få rabat, når du kommer til mig i Sabro. Forløbet betales forud og koster 1400 kr + leje af faciliteter. Forløbet skal bruges i løbet af 2 måneder, svarende til fx 2 lektioner pr. måned. Du må dog gerne fordele dem på anden vis inden for de 2 måneder. Bliver din hest skadet, da kontakt mig hurtigst muligt, så finder vi en løsning og evt. forlænger forløbet, men udgangspunktet er, at får man ikke afholdt sine lektioner indenfor de 2 måneder, så mister man den eller de sidste lektioner. Ved booking af forløb, fastsættes datoer med det samme, således at vi sikrer at alle lektioner afholdes indenfor tidsfristen.

Online undervisning:

400 kr. for 45 min.

Du har mulighed for at booke et forløb af 4 lektioner og få rabat, når du får online undervisning. Forløbet betales forud og koster 1400 kr. Forløbet skal bruges i løbet af 2 måneder, svarende til fx 2 lektioner pr. måned. Du må dog gerne fordele dem på anden vis inden for de 2 måneder. Bliver din hest skadet, da kontakt mig hurtigst muligt, så finder vi en løsning og evt. forlænger forløbet, men udgangspunktet er, at får man ikke afholdt sine lektioner indenfor de 2 måneder, så mister man den eller de sidste lektioner. Ved booking af forløb, fastsættes datoer med det samme, således at vi sikrer at alle lektioner afholdes indenfor tidsfristen.

Kurser:

Prisen er afhængig af indholdet på det enkelte kursus. Du kan læse mere under menupunktet "kurser" eller se konkrete priser for de allerede planlagte kursus i menupunktet "kalender". OBS priserne kan variere lidt, da leje af faciliteter kan være forskellig fra sted til sted! 

Tre Heste
bottom of page