top of page

Forløb

Hvad er et forløb?

Et undervisningsforløb er en samlet pakke af lektioner, som skal benyttes indenfor en begrænset periode. Du og din hest får dermed et intensivt træningsforløb, hvor I kan fordybe jer i lige netop det, I har brug for hjælp eller inspiration til! Det kan sætte gang i motivationen og glæden i din træning, fordi du jævnligt vil modtage feedback på dit arbejde, og dermed undgår du "at strande" med de udfordringer, der måtte dukke op undervejs i læringsprocessen.

 

Ved at jeg gennem en periode, får lov at følge dig og din hest, får I bedre betingelser for at få sat et setup af øvelser sammen, som hjælper jer bedst muligt videre. Du kan få undervisning i jordarbejde, løsarbejde, akademisk dressur herunder opstilling og sæde, longering, tilridning, præcisionsridning, trailerlæsning, body awareness og generel problemløsning.

De forløb, jeg udbyder i øjeblikket, er primært udbudt til ekvipager, der bor i en radius af 20 km fra min bopæl ved Aarhus (Sabro). Jeg tilbyder dog også hold-forløb til længere distancer, og der laves i disse situationer særlige priser afhængig af køreafstand mm.

 

Normalt indholder en forløbspakke kun lektioner med hest, men det er muligt at tilkøbe teorisessioner. Har du lyst til et forløb uden for min 20 km radius, eller vil du høre mere om et specialdesignet forløb med teorisessioner, er du meget velkommen til at kontakte mig for et udforpligtende tilbud.

Er du vandt til at køre med din hest, er der i særlige tilfælde mulighed for, at du kan komme til mig og få undervisning,

Priser

Pakke 1

4 x 45 minutters undervisning med egen hest hjemme hos dig eller hos mig. Lektionerne skal bruges i løbet af 4 måneder fra købsdato, og udløber altså, med mindre der er indgået særlige aftaler ved forløbets start. Der kan ikke gives penge retur for evt. resterende lektioner. Fulde beløb overføres, når forløbet bookes.

Pris 1950 kr inkl kørsel i en radius af max 5 km fra min bopæl eller hvis du kommer til mig.
Pris 2250 kr inkl kørsel i en radius af max 10 km fra min bopæl.
Pris 2550 kr inkl. kørsel i en radius af max 20 km fra min bopæl.

Pakke 2

2 x 45 minutters undervisning med egen hest hjemme hos dig eller hos mig.
2 x fjernundervisning dvs mundtlig feedback af en 15 minutters lang video pr.lektion.

Foregår ved at du sender mig linket til din video, som du har oploadet på youtube. Du kan lave indstillingerne, så det kun er folk med linket, der kan se filmen.

På et aftalt tidspunkt ringer du mig op, og så gennemgår vi filmen sammen pr. telefon eller på messenger opkald. Du kan også vælge at modtage feedback via talebeskeder på messenger.

Du vælger selv rækkefølgen af dine lektioner. Lektionerne skal bruges i løbet af 4 måneder fra købsdato, og udløber altså, med mindre der er indgået særlige aftaler ved forløbets start. Der kan ikke gives penge retur for evt. resterende lektioner. Fulde beløb overføres, når forløbet bookes.

Pris 1500 kr inkl kørsel i en radius af max 5 km fra min bopæl eller hvis du kommer til mig.
Pris 1650 kr inkl kørsel i en radius af max 10 km fra min bopæl.
Pris 1800 kr inkl. kørsel i en radius af max 20 km fra min bopæl.

Pakke 3

3 x online undervisning.

Foregår ved at du sender mig en video på 15 min pr lektion. Upload den til youtube og send linket til mig. Du kan lave indstillingerne, så det kun er folk med linket, der kan se filmen.

På et aftalt tidspunkt ringer du mig op, og så gennemgår vi filmen sammen pr. telefon eller på messenger opkald. Du kan også vælge at modtage feedback via talebeskeder på messenger.

Lektionerne skal bruges i løbet af 3 måneder fra købsdato, og udløber altså, med mindre der er indgået særlige aftaler ved forløbets start. Der kan ikke gives penge retur for evt. resterende lektioner. Fulde beløb overføres, når forløbet bookes.

Pris 980 kr.

For booking eller spørgsmål benyttes kontaktoplysninger i bunden af siden.

webfil-3926.jpg
20170520_112520.jpg
bottom of page