top of page

Online undervisning

Jeg har kun positive erfaringer med online undervisning! Selvom jeg ikke står hos dig rent fysisk, kan jeg sagtens undervise dig og guide dig, selv i meget detalje orienteret arbejde. Mine elevers feedback er, at de faktisk ofte bliver meget mere nærværende i deres træning, fordi min stemme er lige direkte i deres øre, og på den måde er det ofte lettere at lukke lidt af for, hvad der ellers sker omkring dem.

Undervisningen foregår ved at jeg ser dig via en videoforbindelse, samtidig med at vi kan snakke sammen. Der er mange måde at få dette til at lykkes på, og man behøver på ingen måde være en teknik ekspert, for at få det til at fungere!

Løsning 1:

Du har et trådløst headset med en rækkevidde på mindst 10 meter og gerne længere. Hvis vi skal arbejde på noget inde i stalden eller med trailerlæsning, kan rækkevidden mellem din mobil og headset være endnu mindre, da du ikke kommer til at flytte dig ret langt væk fra din mobil.
Så ringer jeg dig op via Skype eller messenger-opkald, og du sætter nu din mobil på en stol eller lign på højkant, med ryggen til solen, således at jeg har et tydeligt billede af dig. Vi taler sammen via dit headset. Benyttes skype kan lektionen optages, så du selv kan se den bagefter.

Husk at stå et sted med god internet forbindelse.

Løsning 2:

Du låner en ekstra mobil af kæresten eller veninden, eller du har både en mobil og en tablet med internetadgang. Vi ringer op via Skype eller messenger opkald via din tablet eller den ekstra mobil, og her kører dit kamera så fra. Du sætter denne enhed på en stol med ryggen mod solen, så jeg tydeligt kan se dig, og så slukker du for lyden på denne enhed. Herefter ringer vi almindeligvis op til hinanden, via den anden mobil, og her kan du så have et alm. lednings-headset sat på eller et trådsløst headset. Din mobil er i lommen, imens du får undervisning og vi taler sammen via denne forbindelse, så headsettet behøver ikke have lang rækkevidde i dette tilfælde. 

Benyttes skype kan lektionen optages, så du selv kan se den bagefter.

Husk at stå et sted med god internet forbindelse.

Prisen er 400 kr. for 45 min.

Du har mulighed for at booke et forløb af 4 lektioner og få rabat, når du får online undervisning. Forløbet betales forud og koster 1400 kr. Forløbet skal bruges i løbet af 2 måneder, svarende til fx 2 lektioner pr. måned. Du må dog gerne fordele dem på anden vis inden for de 2 måneder. Bliver din hest skadet, da kontakt mig hurtigst muligt, så finder vi en løsning og evt. forlænger forløbet, men udgangspunktet er, at får man ikke afholdt sine lektioner indenfor de 2 måneder, så mister man den eller de sidste lektioner. Ved booking af forløb, fastsættes datoer med det samme, således at vi sikrer at alle lektioner afholdes indenfor tidsfristen.

webfil-7827.jpg
bottom of page