top of page

Lektioner i Sabro

Jeg underviser primært vest for Aarhus, og derfor er det også lettest for dig at få undervisning, hvis du bor i netop det område, eller hvis du kan komme til mig med din hest.

Du kan vælge at booke en lektion en gang, eller flere, hvis du ønsker dette. Du kan booke fra gang til gang. Vi aftaler en dag, og så booker du selv en "facilitetsbillet" til din hest via Sabro Rideskoles egen hjemmeside. Skulle det blive nødvendigt at flytte datoen, kan billetten til rideskolen sagtens gemmes til senere brug. Den skal ikke bruges på et bestemt tidspunkt. 

Du kan komme til mig på onsdage, torsdage eller fredage kl.12.00-12.45 eller i nogle weekender. Der er dog størst chance for at have stedet for os selv på hverdage! Der er ridehal og 2 udendørs baner, så hvis vejret er fint, er der som regel altid god plads i weekender også! I weekender kan du typisk komme mellem kl. 8 og 15.

Undervisning koster 400 kr. for 45 min + leje af faciliteter på 51 kr. pr. gang.

Du har mulighed for at booke et forløb af 4 lektioner og få rabat, når du kommer til mig i Sabro. Forløbet betales forud og koster 1400 kr + leje af faciliteter. Forløbet skal bruges i løbet af 2 måneder, svarende til fx 2 lektioner pr. måned. Du må dog gerne fordele dem på anden vis inden for de 2 måneder. Bliver din hest skadet, da kontakt mig hurtigst muligt, så finder vi en løsning og evt. forlænger forløbet, men udgangspunktet er, at får man ikke afholdt sine lektioner indenfor de 2 måneder, så mister man den eller de sidste lektioner. Ved booking af forløb, fastsættes datoer med det samme, således at vi sikrer at alle lektioner afholdes indenfor tidsfristen.

katja_katrine_juli2016_6941.jpg
bottom of page