top of page

Kurser og lejr

Hvad er et kursus eller en lejr?

Et kursus foregår på hold, og indeholder både enelektioner med hest samt teori. Der kan være forskelligt tema, og det kan både være dags- eller weekendkurser samt sommerlejre. Fælles for dem alle er, at du på et kursus eller en lejr hos mig, vil blive en del af et fællesskab, hvor alle værner om den respektfulde tilgang til heste. Efter at have deltaget på et kursus, vil du ikke bare have tilegnet dig nye færdigheder og inspiration til træningen! Du vil med stor sandsynlighed også have fået udvidet dit netværk eller endda indgået nye venskaber med de øvrige deltagere. Jeg gør nemlig meget ud af at skabe et godt socialt sammenhold.

Du kan selv blive arrangør af et kursus eller en lejr, hvis du har adgang til et sted med ridebane, evt. en ridehal samt plads til gæsteheste i form af bokse og eller foldplads til paddoks. Er kurset med en eller flere overnatninger, foretrækkes det, at kursisterne kan få lov at overnatte fx i medbragt telt. Der skal være vand og bordplads til madlavning, toilet, bad samt køleskab til rådighed. Nogle arrangører ønsker, at deltagerne selv medbringer forplejning, mens andre ansætter en madmor under kurset.

 

Som arrangør har du mulighed for at bestemme temaet for kurset, det vil sige hvad teoriindholdet skal handle om. Under enelektionerne med hest bestemmer den enkelte deltager dog selv, hvad han eller hun gerne vil have undervisning i, og det behøver således ikke tage afsæt i teorien.
 

Har du lyst til at blive arrangør af et kursus, er du meget velkommen til at kontakte mig. Jeg er meget åben for, hvordan vi gør det, og særlige ønsker er meget velkommen!

Priser

Dagskursus:
Der er 6 pladser med hest, og det antal tilskuere, som stedet kan rumme.
Der er 2-3 timers teori og praktiske øvelser uden hest, samt 1 x 45 minutters enelektion til alle deltagere med hest.

Plads med hest koster: 790 kr + kørsel (4 kr/km)
Plads som tilskuer koster 300 kr
Kørsel deles ud på deltagerne med hest, og der skal beregnes evt. forplejning og leje af faciliteter oven i.

Kurser og sommerlejre med en eller flere overnatninger vil kunne have indhold af forskellig sammensætning. Prisen afhænger af, hvad der skal på programmet de forskellige dage, og du skal derfor kontakte mig for yderligere information.

For booking eller spørgsmål benyttes kontaktoplysninger i bunden af siden.

20170521_143507.jpg
webfil-3456.jpg
bottom of page