top of page

Lektioner hos dig

Jeg underviser primært vest for Aarhus, og derfor er det også lettest for dig at få undervisning, hvis du bor i netop det område.

Jeg kører ud til enkeltpersoner, hvis de bor max 10 km fra min bopæl i Sabro, og mellem 10 og 30 km væk, skal I samles et par stykker, for at jeg kan køre til jer. Du kan vælge at booke en lektion en gang, eller flere, hvis du ønsker dette. Du kan booke fra gang til gang. Bor du længere væk, men har mulighed for at køre med din hest, vil jeg anbefale dig at tjekke menuen "Lektioner i Sabro", da det også er muligt at komme til mig og få undervisning!​ Jeg vil typisk kunne undervise dig i weekender mellem kl. 8 og 15. Evt. på enkelte hverdage mellem kl. 15 og 16.

Undervisningen koster 400 kr. for 45 min + kørsel 4 kr./km.

Hvis du bor max 10 km fra mig, har du mulighed for at booke et forløb af 4 lektioner og få rabat. Forløbet betales forud og koster 1400 kr + fuld kørsel x 4. Forløbet skal bruges i løbet af 2 måneder, svarende til fx 2 lektioner pr. måned. Du må dog gerne fordele dem på anden vis inden for de 2 måneder. Bliver din hest skadet, da kontakt mig hurtigst muligt, så finder vi en løsning og evt. forlænger forløbet, men udgangspunktet er, at får man ikke afholdt sine lektioner indenfor de 2 måneder, så mister man den eller de sidste lektioner. Ved booking af forløb, fastsættes datoer med det samme, således at vi sikrer at alle lektioner afholdes indenfor tidsfristen.

Horse Legs
bottom of page