top of page

Galleri

Fotograferne

De billeder, du ser på min hjemmeside, er primært taget af professionelle fotografer. Jeg vil her præsentere et par stykker af dem, så du kan finde inspiration til valg af fotograf til dit eget kommende fotoshoot.

En dygtig fotograf er for mig en kunstner, der forstår at forevige en stemning eller en følelse, som den tager sig ud lige der, hvor billedet bliver taget. Nogle gange er fotografens talent så stort, at han eller hun formår at fremhæve detaljer, man ellers ikke ville have bemærket. Jeg foretrækker billeder i det fri, da jeg elsker det, omgivelserne kan bringe med sig af farvespil og stemning.

Fotoshootet har fra gang til gang haft forskelligt formål, og jeg vil i gallerierne herunder præsentere de 3 fotografer, jeg har haft de største oplevelser sammen med. En stor og ydmyg TAK for jeres store arbejde!

Fotograf Christina Smed

www.fotografchristinasmed.dk

Christina er dyre- og portrætfotograf og tilbyder fotograferinger af fx gravide, børn, familien, heste og bryllupper. Jeg har brugt hende til alle de nævnte versioner.
Christina har en unik evne til at trække et hvert farvespil med ind i sine billeder. Det er ren meditation at bladre et nyt album igennem, og jeg har adskillige af hendes billeder hængende i hjemmet. Derudover er Christina super professionel og ved præcis, hvordan modellen skal stå placeret for at fremhæve alt det bedste ved kroppen, ansigtsudtrykket, omgivelserne og lyset. Christina er stærkest i stillestående portrætter, men hun har alligevel kastet sig ud i diverse træningsbilleder sammen med mig! De varmeste anbefalinger herfra!

Katja Jensen Photography

www.facebook.com/katjajensenphotography

Jeg har ved flere lejligheder fået taget billeder af Katja Jensen.
Hun er super skarp i at fange både heste, hunde og mennesker i bevægelse.

Hun har lavet fantastiske projekter både i Danmark og i udlandet, hvor bevægelse har været en del af fokusområderne. Krydret med helt enestående naturlandskaber skaber hun nogle portrætter, der er ganske særlige.

Katja Jensen er meget professionel, og det er aldrig en tilfældighed, at baggrunden i billederne spiller helt perfekt! Man ser hende ofte ligge på lur i græsset eller i en grøftekant for at få lige præcis det farvespil med, som hun er på jagt efter.

Her er et beskedent udvalg af de billeder, hun har taget for mig. De varmeste anbefalinger herfra!

​​Fotograf Jes Jessen

www.hesteportræt.dk

Jes er ultimativt den kunstner, jeg har haft de største fotografoplevelser sammen med. Jeg kender ham fra DHE træf, hvor han flere gange har lavet fotoshoots af mig og min hest. I 2015 tog Katrine Buur og jeg ham med til Mariager Fjord en tidlig morgenstund i juli. Her leverede han det vildeste fotoshoot med billeder af ekstrem høj kvalitet. Her er selv det tyndeste græsstrå lysende skarpt og de mindste sandkorn fremhævet ved hestens fodspor.

Jes er utrolig passioneret, og han står gerne op midt om natten for at få morgendis og solens første stråler med på billederne. Han kaster sig gerne ned blandt sten og vandpytter eller skjuler sig i det grønne hav af bregner.

Jes benytter desuden unikke kulisser af baggrundsophæng, spotlys og røgmaskine, for at skabe en magisk oplevelse på det færdige materiale. Han er tålmodig og ved, hvad der tager sig godt ud. De varmeste anbefalinger herfra!

bottom of page