top of page

Undervisningsruter 2024

En undervisningsrute er en fastlagt dato, hvor jeg kører ud i et bestemt område og underviser ekvipager hjemme hos dem selv, eller hos deres nabo. Tjek kalenderen for aktuelle ruter, prisen for de enkelte ruter, tilmelding mm. Ved efterspørgsel til andre områder, etableres gerne flere. Skriv til mig, hvis du ved der er efterspørgsel i dit område. 

En lektion på 45 min koster 400 kr. plus kørsel.

Der kan varierer hvor mange lektioner, der som minimum skal være på ruten, afhængig af hvor lang en distance, jeg skal ud på. Som regel skal der være omkring 6 deltagere, for at ruten bliver til noget. Man kan sagtens booke flere lektioner på den enkelte rute, hvis man gerne vil gå i dybden med noget eller har flere heste, man ønsker undervisning med.

 

Ved tilmelding betales 50% af lektionsprisen. Dette er for at sikre, at man oprigtigt er interesseret. 2 uger før afholdelse lukker tilmeldingen og ruten planlægges. Når du tilmelder dig, har du mulighed for at ønske et tidspunkt for din lektion, men udgangspunktet er, at du afsætter hele det angivne tidsrum, da ruten først og fremmest planlægges, så det køremæssigt giver mindst mulig spildtid.

Hvis der ikke er nok deltagere på ruten, tilbydes de tilmeldte at betale lidt ekstra, så det økonomisk stadig giver mening for mig, at køre ruten. Ønsker alle ikke dette, aflyses ruten, og du får dit depositum retur. Hvis der er nok tilmeldte betales det resterende beløb for lektionen med det samme. Springer man fra her tilbagebetales depositum ikke - ej heller ved skadet hest, sygdom eller lign, da det vil kunne aflyse ruten for alle andre også. Pladsen må gerne sælges til en anden - man kan evt. tilbyde den nye deltager, at han eller hun kan komme til ens eget sted, hvis nu deltageren bor for langt væk fra ruten. Ruten aflyses heller ikke ved dårligt vejr, med mindre DMI melder om farligt vejr så som storm, ekstrem nedbør eller lign. I tilfælde af vådt vejr er der masser af træning, der kan foregå på staldgangen. Det kan være øvelser uden hest, teoretisk gennemgang af fx dressurøvelser, analyse af dit sæde, adfærdsudfordringer på staldgangen eller i boksen, opsadling, berøring, givning af ormekur, fluespray, vaske ben osv. Der er så meget spændende vi kan dykke ned i, hvis vejret ikke lige viser sig fra sin bedste side.

 

Læs mere om hvad jeg tilbyder undervisning i her på hjemmesiden.

Jeg glæder mig meget til at møde dig og din hest!

IMG_4697.JPG
bottom of page