top of page

Kalender 2021

Hestelejr med Katja Døi og Regitze Riising.
Tirsdag d. 27. juli kl. 16 til fredag d. 30. juli kl. 14.
Elstedvej 66, 8520 Lystrup

Kom med på en helt særlig hestelejr, hvor to meget erfarne instruktører inden for hver deres felt, smelter deres enorme viden sammen til et fælles inspirations-ta-selv-bord! Du får undervisning med din hest hver dag, en screening af din hests fysik, samt bunkevis af workshops med behandlingsteknikker, gongmeditation, morgenyoga, kakaoceremoni, urter-til-heste-skattejagt, træningsteknikker og -teori med og uden heste på banen, bålhygge og rigtig lækker mad. Formålet er at give dig de bedst mulige inputs til at blive en bedre og mere harmonisk udgave af dig selv, når du er sammen med din hest. Fællesnævneren er relation, og du vil blive præsenteret for alle mulige indgangsvinkler til, hvordan du finder balancen fysisk og mentalt i netop relationen til hesten.

Regitze og Katja har kendt hinanden i over 16 år, og de været sparringspartner for en lang række ekvipager, der hver især har haft brug for henholdsvis kvalitets-hestetræning samt effektiv behandling af deres heste.

Katja er indehaver af firmaet Zentaur.dk, og hun har undervist hestemennesker på alle niveauer i over 20 år. Hendes vision er, at lære hestemennesker hvordan man oprigtigt og kærligt kommunikerer fra jorden af først og fremmest, således at det bliver sjovt og sikkert at være sammen med heste. På lejren vil hun tage udgangspunkt i jordarbejde, løsarbejde og ”heste-yogaen” (akademisk dressur) herunder sædet og longering, men du kan få undervisning i det, der giver mest mening for dig. Du får en daglig lektion med din hest, samt teoretisk viden om at lede og føre hesten på en læsevenlig og biomekanisk korrekt måde. Katja er meget konkret i sin undervisning og giver dig let forståelige teknikker, til hvordan du guider hesten bedst muligt.

Regitze er fuldtidsbehandler af dyr og mennesker, og har arbejdet professionelt med dette siden 1995. Hun videreuddanner sig hele tiden, og har derfor enormt mange forskellige bevægelses- og behandlingsmæssige værktøjer at trække på. Hun byder dig på morgenyoga, gongmeditation, groovedans, en gennemgang af din hests fysik, udvalgte behandlingsteknikker, samt en screening af din egen krop. Desuden vil der være en hyggelig urter-til-heste-skattejagt på matriklen.

Det du lære af Regitze kan overføres direkte til dit arbejde med hesten, og det du lærer hos Katja, har ledetråde tilbage til de opdagelser, du og din hest undersøger sammen med Regitze. Gå på opdagelse med åbenhed og nysgerrighed, og dyk ned i relationen til din hest, dig selv og dine medmennesker.  Alle kan deltage i det hele, uanset hvilket niveau eller erfaringsgrundlag man har!! Vi guider dig på en behagelig måde, så du kan føle sig tryg og godt tilpas under hele lejren.

Du kan læse mere om instruktørerne på hjemmesiderne:
Katja: www.zentaur.dk
Regitze: www.rzr.dk

Praktiske informationer

Hestene står i paddocks. Medbring selv hegnsmateriale til dette. Hestene står på folde langs en bygning med rimelig læ og skygge, hvor de kan se hinanden hele tiden. Undervisningen med hestene foregår på nyetableret ridebane 20x40 m.
Overnatning for dig er muligt i medbragt telt, eller på bed and breakfast få 100 meter fra gården. Du er også velkommen til at overnatte hjemme, hvis du fx bor i nærheden.
Der bestilles mad udefra til frokost og aftensmad. Der kan bestilles vegetar, men der tages desværre ikke hensyn til diverse allergier. Medbring selv morgenmad og evt. supplement af mad, hvis der er noget på menuen, du ikke kan tåle. Der er køleskab og fryser til rådighed, samt elkoger og bord man kan sidde og stå ved. Alle medbringer selv service, en kop og evt. kaffe/the til selvforsyning. Der er mulighed for at vaske op i hånden med varmt vand og sæbe.
Der er adgang til toilet i stalden, samt mulighed for hurtigt brusebad i stuehuset.

Tilmelding

Tilmelding skal ske til Katja – katja.dhn@gmail.com – senest d. 14.07.21.

Når holdet af deltagere af sat, strikker vi det endelige program sammen, ud fra de ønsker og behov du og din hest måtte have. Du modtager her også al praktisk information, menukort samt huskeliste efter tilmelding. Alle hesteracer er velkommen, dog ikke hingste. Skriv lidt om dig selv og din hest og send det til os ved tilmelding, så modtager du kontooplysninger, hvor beløbet skal overføres til. Når det fulde beløb er modtaget er pladsen booket. Bliver du forhindret må pladsen gerne sælges til en anden. Vi kan desværre ikke refundere noget, hvis du bliver forhindret i at deltage uanset årsag! Aflyser vi lejren, får du selvfølgelig det fulde beløb retur.

Priser

Pris for plads MED hest inkl. workshops, undervisning, teltovernatning, faciliteter, hø ad libitum, frokost og aftensmad: 4380 kr
Pris for plads UDEN hest inkl. workshops, observering af lektioner med hest, teltovernatning, frokost og aftensmad: 2100 kr

Har du behov for hjælp til at få læsset hesten til hjemturen, kan dette bookes på forhånd ved Katja til en pris af 250 kr. pr påbegyndte halve time.

Vi glæder os helt vildt til at byde dig velkommen på gården lige nord for Aarhus! Og husk det kræver absolut ingen forudsætninger for at kunne deltage! Føler du dig helt grøn i alt det her med meditation og træning med heste fra jorden af, så får du netop alle tiders chance for at blive hjulpet godt i gang her.

Sommerhilsener fra instruktørerne Katja og Regitze.

Der er ingen planlagte kurser i øjeblikket.

 

Har du lyst til at blive arrangør af et kursus, er du altid velkommen til at kontakte mig!

_MG_8593
20190921_151606
_S5A3764-2
webfil-3604
20170616_073934
webfil-3761
bottom of page